Skip to content

Houten jaloezieën op maat laten maken

Houten jaloezieën zijn razend populair en dat is niet voor niets. Ze geven warmte aan een kamer, zijn multifunctioneel, werken zonwerend en zorgen voor meer privacy. Dit type raamdecoratie heeft in de afgelopen jaren een flinke comeback gemaakt en misstaat in geen enkele woning. Kortom, houten jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie voor in de woonkamer, werkkamer en zélfs de badkamer. We kunnen ze op maat voor u maken, zodat deze perfect aansluiten.

Houten jaloezieën bestellen

U kunt allerlei soorten houten jaloezieën bij ons bestellen. We leveren enkel jaloezieën van de hoogste kwaliteit, namelijk van sterk hout in stijlvolle kleuruitvoeringen. De natuurlijke uitstraling van hout draagt direct bij aan een stijlvolle sfeer in elke ruimte. U kunt deze gemakkelijk openen en sluiten naar wens, zodat u overdag de ideale lichtinval in de kamer creëert. In de avond sluit u de jaloezieën voor een extra knusse sfeer en om de inkijk in uw woning te beperken. Dit maakt houten jaloezieën zo geliefd bij veel van onze klanten, doordat ze heerlijk veelzijdig zijn.

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van houten jaloezieën

Er zijn nog veel meer voordelen te benoemen van houten jaloezieën. Zo zijn deze ook ideaal als u de isolatie in de woning wilt verbeteren. Zowel thermisch als akoestisch zijn jaloezieën namelijk een uitstekende toevoeging als raamdecoratie. Wanneer u deze sluit, kan er weinig kou vanaf de ramen doorstralen. Hetzelfde geldt voor geluid vanaf buiten, wat ook deels geabsorbeerd wordt door de houten latten. U maakt de jaloezieën gemakkelijk schoon met een droge doek of een speciale jaloezie stoffer, wat binnen een paar seconden gedaan is.

Komt u langs in de showroom van Dobbenberg Apeldoorn om de mooiste houten jaloezieën te ontdekken? We geven u graag een rondleiding en laten de verschillende opties aan u zien. Onze experts geven direct advies en kunnen de jaloezieën direct op maat bestellen.

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.