Skip to content

Verticale jaloezieën op maat laten maken

De verticale jaloezie op maat is koel en zakelijk toepasbaar in het interieur maar ook warm en gezellig. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en materialen. De verticale jaloezie is ook geschikt voor grote glasoppervlakten zoals schuifpuien maar ook voor afwijkende (schuine of ronde erker) ramen. Bovendien kan u zelf de richting én de intensiteit van het zonlicht en de richting van de inkijk bepalen. 

De verticale jaloezieën op maat kunnen in diverse uitvoeringen geleverd worden. Met tuimelstang, koordsysteem, slingerstang maar ook met elektrische bediening. Met elektrische bediening kunt op met één druk op de knop de jaloezieën bedienen. Aan de hand van uw stijl en de plaats waar u de jaloezieën wilt plaatsen, kunt u de jaloezieën van Dobbenberg helemaal zelf samenstellen naar uw wensen. 

Wilt u verticale jaloezieën op maat laten maken in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn de perfecte zonwering en houden ongewenste blikken en kou buitenshuis. Het schoonmaken van de verticale jaloezieën is heel eenvoudig. Op de verticale jaloezieën blijft minder snel stof liggen dan op de horizontale jaloezieën. U kunt de jaloezieën schoonmaken met een microvezeldoek of andere stofborstel.

Bekijk ook eens onze horizontale jaloezieën. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw verticale jaloezieën op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.