Skip to content

Plisségordijnen op maat bestellen

De mooie en kwalitatieve plissé-collectie van Dobbenberg bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in heel veel verschillende tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect. Wat plisségordijnen zo uniek en makkelijk herkenbaar maakt, zijn de plooien in de stof. Plisségordijnen bieden een sfeervolle en rustige uitstraling in uw interieur. Eenvoudig, zonwerend, verduisterend en extra elegant.

Wilt u graag plisségordijnen op maat bestellen in Apeldoorn? Ongeacht welke maat, welke kleur of patroon u wenst, bij Dobbenberg maken wij graag uw plisségordijnen op maat. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Voor de plisségordijnen van Dobbenberg zijn er diverse uitvoeringen en opties mogelijk. De top down – bottom up, Day & Night uitvoering, duo honingraat plissé, draai-/kiepraam plissé, dakraam plissé, vrij hangende plissé en enkele plooi plissé. Afhankelijk van de plaats en de stijl in uw interieur kunt u een keuze maken uit de bovengenoemde opties.

Vraag een prijsindicatie aan

Verschillende soorten plisségordijnen

Het ‘top down – bottom up’ principe zorgt ervoor dat u de gordijnen op verschillende manieren kunt gebruiken. U kunt het gordijn van boven openen, van onderen en in het midden van uw raam hangen. Daardoor is het mogelijk om voor volledige privacy te kiezen en tegelijkertijd wat zonnestralen toe te laten. U kunt het lichtinval helemaal zelf regelen.  De Day & Night uitvoering is een populaire twee-in-één oplossing. De bovenzijde van het plisségordijn bestaat uit een verduisterende stof en de onderzijde is een transparante stof. Daardoor kunt u zelf gemakkelijk de privacy en het lichtinval bepalen. De Duo plissé heeft een honingraatvormige structuur en is een “dubbele uitvoering” van de normale vrij hangende plissé. Bovendien heeft de Duo plissé een isolerende werking. Daarnaast is de stof extra sterk en heeft het een luxe uitstraling. 

Een dakraam plissé kan op iedere hoogte in het raam worden gezet en zorgt voor een uitstekende regeling van het lichtinval en de inkijk. Alle dakraam plisségordijnen hebben een zijgeleiding. Dit zorgt ervoor dat het plissé niet naar beneden gaat hangen door het schuine raam. De naam zegt het al, maar de draai-/kiepraam plissé is speciaal ontwikkeld voor een draai-/kiepraam. Het handige klik-systeem werkt heel praktisch. Het plissé wordt aan de boven en onderzijde van het raam bevestigd waardoor het plissé zelfs in kantelstand netjes in het raam blijft hangen. Vrij hangende plisségordijnen zijn de meest verkochte plissés. Een vrij hangend plisségordijn zit aan de bovenzijde van het raam bevestigt. Je bedient het gordijn met één of meerdere koorden. Hierbij kunt u ook kiezen voor een enkele of dubbele stof. Een enkele plooi plissé heeft een enkele laag gevouwen stof.

Slide control

De slide control raamdecoratie is geschikt voor bijna alle ramen in kunststof, aluminium én in hout. U heeft de keuze uit 26 verschillende standaard dessins en vier RAL kleuren voor de aluminium profielen. Het grote voordeel van de Novatrade raamdecoratie is dat deze gemonteerd kan worden zonder te boren of te schroeven. Het geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal daarvoor ontwikkelde dubbelzijdig tape. Dit tape is transparant en UV bestendig. De raamdecoratie, leverbaar in enkelvoudig- of honingraatplissé, is gefixeerd aan het geleiderail waardoor het niet kan klapperen en altijd horizontaal hangt.

Het geleiderail op het glas en de twee soorten horizontale bedieningsprofielen (standaard en comfort) zijn van aluminium.

Standaard kleuren profiel zijn:

RAL 7016
RAL 9001
RAL 9006
RAL 9016

De in Duitsland gefabriceerde stoffen zijn van hoge kwaliteit en vocht bestendig. Hierdoor kan raamdecoratie ook in natte ruimtes worden gebruikt. Bij enkelvoudig plissé stof is de naar buiten gerichte zijde voorzien van een parelmoer laag waardoor het zonlicht beter wordt weerkaatst. Het honingraat plissé stof zorgt voor betere isolatie van het raam en is daardoor energiebesparend. Het honingraat “black out” stof is voorzien van een zilverfolie in het stof. Hierdoor is het stof niet licht doorlatend. Indien deze stof wordt toegepast zie je bij de Slide Control slechts aan de randen van de raamdecoratie en randje licht.

Bent u benieuwd naar meer opties in raamdecoratie? Bekijk dan al onze raamdecoratieproducten. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw plisségordijnen op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.