Skip to content

Duo rolgordijnen op maat laten maken

Een duo rolgordijn geeft de mogelijkheid om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk naar binnen wordt beperkt. U moet er wel rekening mee houden dat duo rolgordijnen niet geheel verduisteren. Het principe is een dubbel lopende stof, die deels transparant is en deels verduisterend. Het duo rolgordijn bestaat uit twee beweegbare stofbanen die je subtiel over elkaar heen kunt bewegen met een kettingbediening.

Het duo rolgordijn is hét rolgordijn waarbij privacy en sfeer wordt gegarandeerd. Het rolgordijn is toe te passen in vrijwel ieder interieur en biedt u zowel UV-filtering als warmte-isolatie. 

Duo rolgordijnen op maat laten maken in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen bieden verschillende voordelen. Het grootste voordeel van duo rolgordijnen in tegenstelling tot normale rolgordijnen is dat u kunt spelen met de inkijk en het lichtinval dankzij de dubbele stofbanen. U kunt zelf bepalen hoe veel licht u naar binnen laat en hoe veel privacy u nodig heeft. Hierdoor zijn de duo rolgordijnen toepasbaar in verschillende ruimtes. Tevens bespaart u energie met de duo rolgordijnen, doordat u zelf kunt bepalen of het warm of koel moet worden in de ruimte. Duo rolgordijnen zijn effectief en zorgen tegelijkertijd voor een moderne en stijlvolle sfeer binnen uw interieur.

Bent u benieuwd naar meer opties in raamdecoratie? Bekijk dan al onze raamdecoratieproducten. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel Duo rolgordijnen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.