Skip to content

Rolgordijnen op maat laten maken

Rolgordijnen zijn inzetbaar op heel veel verschillende plekken in uw woning. Rolgordijnen geven door een eenvoudig systeem de mogelijkheid om de gordijnen op en af te rollen. Als u het belangrijk vindt dat er veel licht wordt doorgelaten in een ruimte, dan zijn lichte rolgordijnen het meest geschikt. Donkere kleuren rolgordijnen of rolgordijnen met een verduisterende stof zorgen voor meer privacy en minder licht. Verduisterende of donkere rolgordijnen worden vaak gebruikt in slaapkamers of badkamers. 

Rolgordijnen zijn gebruiksvriendelijk en kunnen tevens gebruikt worden voor draaikiepramen. Echter kunt u, in tegenstelling tot de duo rolgordijnen, niet volledig het licht en de inkijk zelf bedienen. 

Wilt u graag rolgordijnen op maat laten maken? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van rolgordijnen

Rolgordijn zijn zeer eenvoudig in het gebruik en een goed betaalbaar alternatief voor andere raamdecoratieproducten. Ze zijn goedkoper dan bijvoorbeeld duo rolgordijnen. De rolgordijnen zijn heel praktisch en vrijwel voor ieder raamsoort geschikt omdat ze verkrijgbaar zijn in meerdere maten. Ook het aanbod in kleuren is heel gevarieerd. De rolgordijnen zijn makkelijk te reinigen met een stofborstel of met een vochtige doek.

Bekijk ook eens de opties van de Duo rolgordijnen. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw rolgordijnen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.