Skip to content

Kozijnen

Bent u net verhuisd en op zoek naar nieuwe kozijnen? Of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Wanneer u koude tocht voelt binnendringen door de kozijnen is het aan te raden om uw kozijnen te vervangen.

Gevelbekleding

Met gevelbekleding voegt u een extra laag aan de gevel van uw woning toe. Deze laag biedt extra isolatie, bescherming en uiteraard ook uitstraling.

Zonwering

Bij Dobbenberg vindt u verschillende types binnen- en buitenzonwering die speciaal voor uw woning op maat gemaakt kunnen worden. Bovendien kan u de kleur, het dessin, formaat en de locatie van iedere zonwering helemaal zelf bepalen.

Dakramen

Denkt u erover na om nieuwe dakramen aan te schaffen? Kies dan voor VELUX én voor Dobbenberg. Met de dakramen van VELUX voegt u daglicht, uitzicht, sfeer en frisse lucht toe aan uw woning.

Dakkapellen

Wilt u graag meer levensruimte en licht creëren in uw woning met een nieuwe dakkapel? Of juist uw huidige dakkapel renoveren? Dan bent u bij Dobbenberg aan het juiste adres. Gaat u voor een dakkapel van kunststof, hout of houtlook? Qua model, materiaal en afmetingen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Veranda

Met een aluminium terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van uw tuin en terras. Aluminium is duurzaam, kleurvast en niet geheel onbelangrijk, onderhoudsvrij. Voor ieder budget vindt u in ons assortiment een geschikte terrasoverkapping.

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 16 december 2022 t/m 8 januari 2023 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen.