Skip to content

Dakkapellen op maat bestellen

Wilt u graag meer levensruimte en licht creëren in uw woning met een nieuwe dakkapel? Of juist uw huidige dakkapel renoveren? Dan bent u bij Dobbenberg aan het juiste adres. Gaat u voor een dakkapel van kunststof, hout of houtlook? Qua model, materiaal en afmetingen zijn de mogelijkheden eindeloos! 

Wilt u weten hoe de dakkapel wordt geplaatst en ook niet onbelangrijk, wat een dakkapel precies kost? Geen enkele dakkapel of woning is natuurlijk hetzelfde. De prijs en de plaatsing van een dakkapel is dan ook afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de schuinte van uw dak, de afmeting maar ook aan de extra opties die u kiest voor uw dakkapel. U kiest ervoor om uw vertrouwde leefomgeving uit te breide. Dan is het heel belangrijk dat de dakkapel voldoet aan al uw wensen. 

Wilt u graag dakkapellen op maat bestellen in Apeldoorn? Bij Dobbenberg kunnen wij uw dakkapel snel en vakkundig plaatsen zodat de overlast voor u van korte duur is. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van het plaatsen van dakkapellen

Door het plaatsen van een dakkapel wordt een ruimte lichter en ruimer. Het dak wordt verhoogd waardoor er meer loopruimte en tevens ook een groter bruikbaar oppervlak ontstaat. Dat biedt meer wooncomfort in uw woning. Daarnaast geeft een dakkapel door de ingebouwde ramen ook meer licht. Hierdoor hoeft u de lamp minder vaak aan te doen en bespaart u in uw energiekosten. Bovendien zijn dakkapellen verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Ieder materiaalsoort heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Een dakkapel van kunststof vereist minder onderhoud in tegenstelling tot een houten dakkapel. Het voordeel van kunststof is dat het niet gaat rotten, het goed isoleert en eenvoudig schoon te houden is. Een dakkapel van hout straalt warmte uit en is een stuk goedkoper dan kunststof. Echter vraagt hout meer onderhoud en bij het verkeerd onderhouden kan het hout gaan rotten. Bij goed onderhoud gaan houten dakkapellen heel lang mee. Afhankelijk van uw wensen kunt u hierin de juiste keuze maken, wij helpen u daar graag bij. Een leuk bijkomend voordeel is dat een woning mét dakkapel meer waard is dan eenzelfde huis zónder dakkapel. Kortom, door een dakkapel stijgt de waarde van uw woning, oogt uw woning groter, creëert u meer licht, meer én beter zicht, goede isolatie en het voegt extra uitstraling toe aan de woning. Al deze voordelen creëren ook meerwaarde voor als u ooit uw huis wilt verkopen. Het blijft een flinke investering maar wel een goede investering.

Ook benieuwd naar wat dakramen voor uw woning kan betekenen? Neem dan een kijkje op de dakramenpagina. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw dakkapellen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.