Skip to content

Dakkapellen laten plaatsen

Een dakkapel is een goede optie om uw bovenverdieping te verrijken met meer ruimte en licht. Bij Dobbenberg kunnen wij uw dakkapel snel en vakkundig plaatsen zodat de overlast voor u van korte duur is. U kunt u dakkapel in verschillende maten laten maken naar uw wensen. Uw wens staat voorop. Uw dakkapel wordt compleet geleverd én geplaatst. Het loodwerk wordt ook door onszelf gedaan, zo heeft u maar met één aanspreek punt te maken. Dat maakt alles een stuk eenvoudiger. 

Wilt u graag dakkapellen laten plaatsen in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van dakkapellen

Door het plaatsen van een dakkapel stijgt de waarde van uw woning. Daarnaast oogt uw woning groter, creëert u meer licht, meer en een beter uitzicht, goede isolatie en het voegt extra uitstraling toe aan uw woning. Het plaatsen van een dakkapel blijft een flinke investering maar wel een goede investering voor uw wooncomfort en de waarde van uw woning.

Ook benieuwd naar het renoveren van dakkapellen? Daarvoor bent u bij Dobbenberg ook aan het juiste adres. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw dakkapel op maat plaatsen door Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 16 december 2022 t/m 8 januari 2023 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen.