Skip to content

Gevelbekleding op maat bestellen

Tijdloze en mooie gevelbekleding op maat geschikt voor uw woning vindt u bij Dobbenberg. Met gevelbekleding voegt u een extra laag aan de gevel van uw woning toe. Deze laag biedt extra isolatie, bescherming en uiteraard ook uitstraling. Er zijn verschillende soorten gevelbekleding op maat verkrijgbaar. Zo is er voor iedere woning een passend gevelbekleding product. Ieder soort heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Keralit gevelbekleding is bijvoorbeeld een duurzaam en geheel onderhoudsarm product. Het grootste voordeel is dat u nooit meer hoeft te schilderen in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout. Trespa gevelbekleding is een veelzijdig gevelproduct, veilig en goed weerbestendig. Bovendien zijn Trespa platen beschikbaar in diverse kleuren, maten en afwerkingen.

Wilt u graag gevelbekleding op maat bestellen in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Trespa gevelbekleding en Keralit gevelbekleding

Bij Dobbenberg vindt u twee verschillende soorten gevelbekleding, Trespa platen en Keralit. Beide producten zijn gemaakt van kunststof maar echter hebben beide producten hun eigen kenmerken en voordelen. Wanneer u een vlakke plaat nodig heeft voor gevelbekleding of simpelweg op zoek bent naar boeidelen en gevelstroken, dan raden wij Trespa platen aan. Deze platen staan bekend om de sterke en weerbestendige eigenschappen. Hierdoor zijn deze type platen uitermate geschikt om te gebruiken als gevelbekleding of balkonbekleding. Het is een heel veelzijdig gevelproduct. Deze gevelplaten zijn kras en stootvast, gemakkelijke op maat te zagen. Nabewerking is bij dit materiaal niet nodig. Dit gevelproduct heeft een hoge buig- en treksterkte, daardoor is het gemakkelijk te monteren. Tevens is dit gevelproduct beschikbaar in heel veel verschillende kleuren, dessins, maten en afwerkingen. 

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, van hoogwaardige kwaliteit en bijna niet te onderscheiden van hout. Het enige verschil is dat u bij Keralit niet het onderhoud heeft bij hout wel hebt. Dit gevelproduct is gemaakt van gerecycelde materialen en daardoor ook erg milieuvriendelijk. Keralit is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en in meer dan 30 kleuren. Tevens heeft u bij Dobbenberg 10 jaar garantie op de kleurvastheid van het product. Het product is eenvoudig en solide te monteren én te reinigen.

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud hebben aan uw gevelbekleding en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan materialen, kleuren en dessins. De gevelbekleding van uw woning moet lang mee kunnen gaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. Deze eisen komen terug in de collectie gevelbekleding bij Dobbenberg! Voor de juiste gevelbekleding op maat kiest u voor Dobbenberg.

Ook benieuwd naar raamdecoratie voor binnen? Neem een kijkje in onze collectie raamdecoratie. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw gevelbekleding op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.