Skip to content

Gevelbekleding op maat bestellen

Tijdloze en mooie gevelbekleding op maat geschikt voor uw woning vindt u bij Dobbenberg. Met gevelbekleding voegt u een extra laag aan de gevel van uw woning toe. Deze laag biedt extra isolatie, bescherming en uiteraard ook uitstraling. Er zijn verschillende soorten gevelbekleding op maat verkrijgbaar. Zo is er voor iedere woning een passend gevelbekleding product. Ieder soort heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Keralit gevelbekleding is bijvoorbeeld een duurzaam en geheel onderhoudsarm product. Het grootste voordeel is dat u nooit meer hoeft te schilderen in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout. Trespa gevelbekleding is een veelzijdig gevelproduct, veilig en goed weerbestendig. Bovendien zijn Trespa platen beschikbaar in diverse kleuren, maten en afwerkingen.

Wilt u graag gevelbekleding op maat bestellen in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Trespa gevelbekleding en Keralit gevelbekleding

Bij Dobbenberg vindt u twee verschillende soorten gevelbekleding, Trespa platen en Keralit. Beide producten zijn gemaakt van kunststof maar echter hebben beide producten hun eigen kenmerken en voordelen. Wanneer u een vlakke plaat nodig heeft voor gevelbekleding of simpelweg op zoek bent naar boeidelen en gevelstroken, dan raden wij Trespa platen aan. Deze platen staan bekend om de sterke en weerbestendige eigenschappen. Hierdoor zijn deze type platen uitermate geschikt om te gebruiken als gevelbekleding of balkonbekleding. Het is een heel veelzijdig gevelproduct. Deze gevelplaten zijn kras en stootvast, gemakkelijke op maat te zagen. Nabewerking is bij dit materiaal niet nodig. Dit gevelproduct heeft een hoge buig- en treksterkte, daardoor is het gemakkelijk te monteren. Tevens is dit gevelproduct beschikbaar in heel veel verschillende kleuren, dessins, maten en afwerkingen. 

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, van hoogwaardige kwaliteit en bijna niet te onderscheiden van hout. Het enige verschil is dat u bij Keralit niet het onderhoud heeft bij hout wel hebt. Dit gevelproduct is gemaakt van gerecycelde materialen en daardoor ook erg milieuvriendelijk. Keralit is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en in meer dan 30 kleuren. Tevens heeft u bij Dobbenberg 10 jaar garantie op de kleurvastheid van het product. Het product is eenvoudig en solide te monteren én te reinigen.

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud hebben aan uw gevelbekleding en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan materialen, kleuren en dessins. De gevelbekleding van uw woning moet lang mee kunnen gaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. Deze eisen komen terug in de collectie gevelbekleding bij Dobbenberg! Voor de juiste gevelbekleding op maat kiest u voor Dobbenberg.

Ook benieuwd naar raamdecoratie voor binnen? Neem een kijkje in onze collectie raamdecoratie. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw gevelbekleding op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Winkelen op afspraak

Afspraak maken vanaf 28 april is niet nodig, vanaf dan mogen wij onze klanten weer zonder afspraak ontvangen. 

Onze showroom bezoeken voor 28 april? Wij mogen maximaal 2 klanten tegelijk ontvangen. Uiteraard werken wij hierbij zo veel mogelijk volgens de corona-maatregelen. We zorgen ervoor dat er in onze showroom voldoende ruimte is m.b.t. de 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes is verplicht! Voor het maken van een afspraak verwijzen wij je graag naar onderstaande formulier. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. ⠀

Heeft u advies nodig? Dan kunnen we op locatie langskomen, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Tijdens de afspraak nemen wij zoveel mogelijk voorbeelden en doek- en kleurstalen mee om een volledig maatwerk advies te kunnen bieden. Heeft u liever digitaal advies via een videoverbinding? Dat kan eventueel ook! ⠀⠀

Wij willen onze klanten én onze medewerkers maximaal beschermen tegen het coronavirus. Heb je een afspraak staan met ons en heb je last van verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen? Geef het ons door! Uiteraard blijven onze medewerkers ook thuis bij klachten. ⠀
⠀⠀
Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten zoals jullie van ons gewend zijn. ⠀

Maak een afspraak