Skip to content

Keralit gevelbekleding op maat bestellen

Keralit is een kunststof, duurzaam, mooi, sterk en onderhoudsarm gevelproduct. Het gevelproduct wordt gemaakt van gerecycelde materialen. Met Keralit kunt u bijvoorbeeld gevels en dakranden bekleden. Dit product biedt een blijvend kwalitatief hoogwaardige afwerking. Uw gevels en dakranden zullen er altijd goed verzorgd uitzien met de gevelbekleding van Dobbenberg. De gevelpanelen zijn verkrijgbaar als sponningdeel en als potdeksel. Het materiaal is verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten kleuren en dessins. 

Wilt u graag Keralit gevenbekleding op maat bestellen in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

De voordelen van Keralit gevelbekleding

De toepassing van Keralit gevelpanelen en dakrandpanelen kent een groot aantal belangrijke voordelen. Keralit gevelbekleding is een onderhoudsarm gevelproduct. Het kunststof materiaal is kleurvast, weerbestendig en heeft een lange levensduur. Daardoor is Keralit gevelbekleding ook milieuvriendelijk en duurzaam. Verven is niet nodig. Tevens is Keralit ongevoelig voor kromtrekking door vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast is het product eenvoudig en solide te monteren. Keralit gevelbekleding is op maat verkrijgbaar in diverse klassieke en eigentijdse kleuren en dessins.

Ook benieuwd naar raamdecoratie voor binnen? Neem een kijkje in onze collectie raamdecoratie. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw Keralit gevelbekleding op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn.

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.