Skip to content

Kozijnen op maat bestellen

Bent u net verhuisd en op zoek naar nieuwe kozijnen? Of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Wanneer u koude tocht voelt binnendringen door de kozijnen is het aan te raden om uw kozijnen te vervangen. U zal merken dat niet alleen uw wooncomfort toeneemt wanneer u nieuwe, goed isolerende kozijnen laat plaatsen. Uw energiekosten zullen ook aanzienlijk worden verlaagd. Daarnaast zorgen oude kozijnen ook voor een onverzorgde uitstraling. Zijn uw huidige kozijnen beschadigd en niet meer te repareren? Wacht dan niet te lang met het vervangen. Kozijnen bieden dan onvoldoende steun en dat kan ervoor zorgen dat uw ruit er op den duur uitvalt. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Als u besluit nieuwe kozijnen te laten plaatsen, dan is de materiaalkeuze een zeer belangrijke keuze. Houd rekening met het onderhoud of de uitstraling van het materiaal. U kunt kiezen uit kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen. De kosten voor nieuwe kozijnen zijn afhankelijk van het soort en de maat van de kozijnen. Zo is een aluminium raamkozijn over het algemeen duurder in aanschaf dan een kunststof kozijn. 

Wilt u kozijnen op maat bestellen in Apeldoorn? Bij Dobbenberg helpen wij u daar graag bij. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Verschillende soorten en voordelen van kozijnen

Kwaliteit design en functionaliteit. Dobbenberg is de juiste keuze als het gaat om kozijnen van kunststof, hout of aluminium. Kozijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van waar u een kozijn wilt plaatsen zijn er maten aan verbonden. Een deurkozijn heeft andere maten nodig dan een raamkozijn of kozijn voor een grote schuifpui.

Naast soorten en maten speelt materiaal ook een belangrijke rol. Ieder materiaalsoort heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en eigenschappen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, betaalbaar, bieden goede isolatie en veiligheid doordat de kozijnen moeilijk te ontgrendelen zijn. Daarnaast zijn er voor dit type kozijnen veel kleuren en dessins mogelijk. Aluminium kozijnen zijn onderhoudsarm, bestaan uit sterk materiaal, roest niet, is zeer geschikt voor grote glasoppervlakken, hebben een moderne uitstraling en een lange levensduur.

Wilt u gaan voor duurzaam en warm? Houten kozijnen zijn duurzaam, warm, bewerkbaar en heel veelzijdig. Bovendien bieden ze een lange levensduur. Bent u de kleur na een tijdje zat? Geen probleem! Dan kan u de kozijnen zelf gemakkelijk schilderen in een andere kleur naar keuze. Houten kozijnen vragen echter wel om meer onderhoud dan kunststof of aluminium kozijnen. Denk hierbij aan een periodieke schilderbeurt en het controleren van zwakke plekken of scheurtjes. Daarmee voorkomt u dat het hout gaat rotten.

Ook benieuwd naar raamdecoratie voor binnen? Neem een kijkje in onze collectie raamdecoratie. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw kozijnen op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.