Skip to content

Kozijnen op maat bestellen

Bent u net verhuisd en op zoek naar nieuwe kozijnen? Of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Wanneer u koude tocht voelt binnendringen door de kozijnen is het aan te raden om uw kozijnen te vervangen. U zal merken dat niet alleen uw wooncomfort toeneemt wanneer u nieuwe, goed isolerende kozijnen laat plaatsen. Uw energiekosten zullen ook aanzienlijk worden verlaagd. Daarnaast zorgen oude kozijnen ook voor een onverzorgde uitstraling. Zijn uw huidige kozijnen beschadigd en niet meer te repareren? Wacht dan niet te lang met het vervangen. Kozijnen bieden dan onvoldoende steun en dat kan ervoor zorgen dat uw ruit er op den duur uitvalt. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Als u besluit nieuwe kozijnen te laten plaatsen, dan is de materiaalkeuze een zeer belangrijke keuze. Houd rekening met het onderhoud of de uitstraling van het materiaal. U kunt kiezen uit kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen. De kosten voor nieuwe kozijnen zijn afhankelijk van het soort en de maat van de kozijnen. Zo is een aluminium raamkozijn over het algemeen duurder in aanschaf dan een kunststof kozijn. 

Wilt u kozijnen op maat bestellen in Apeldoorn? Bij Dobbenberg helpen wij u daar graag bij. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Verschillende soorten en voordelen van kozijnen

Kwaliteit design en functionaliteit. Dobbenberg is de juiste keuze als het gaat om kozijnen van kunststof, hout of aluminium. Kozijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van waar u een kozijn wilt plaatsen zijn er maten aan verbonden. Een deurkozijn heeft andere maten nodig dan een raamkozijn of kozijn voor een grote schuifpui.

Naast soorten en maten speelt materiaal ook een belangrijke rol. Ieder materiaalsoort heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en eigenschappen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, betaalbaar, bieden goede isolatie en veiligheid doordat de kozijnen moeilijk te ontgrendelen zijn. Daarnaast zijn er voor dit type kozijnen veel kleuren en dessins mogelijk. Aluminium kozijnen zijn onderhoudsarm, bestaan uit sterk materiaal, roest niet, is zeer geschikt voor grote glasoppervlakken, hebben een moderne uitstraling en een lange levensduur.

Wilt u gaan voor duurzaam en warm? Houten kozijnen zijn duurzaam, warm, bewerkbaar en heel veelzijdig. Bovendien bieden ze een lange levensduur. Bent u de kleur na een tijdje zat? Geen probleem! Dan kan u de kozijnen zelf gemakkelijk schilderen in een andere kleur naar keuze. Houten kozijnen vragen echter wel om meer onderhoud dan kunststof of aluminium kozijnen. Denk hierbij aan een periodieke schilderbeurt en het controleren van zwakke plekken of scheurtjes. Daarmee voorkomt u dat het hout gaat rotten.

Ook benieuwd naar raamdecoratie voor binnen? Neem een kijkje in onze collectie raamdecoratie. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw kozijnen op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Winkelen op afspraak

Afspraak maken vanaf 28 april is niet nodig, vanaf dan mogen wij onze klanten weer zonder afspraak ontvangen. 

Onze showroom bezoeken voor 28 april? Wij mogen maximaal 2 klanten tegelijk ontvangen. Uiteraard werken wij hierbij zo veel mogelijk volgens de corona-maatregelen. We zorgen ervoor dat er in onze showroom voldoende ruimte is m.b.t. de 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes is verplicht! Voor het maken van een afspraak verwijzen wij je graag naar onderstaande formulier. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. ⠀

Heeft u advies nodig? Dan kunnen we op locatie langskomen, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Tijdens de afspraak nemen wij zoveel mogelijk voorbeelden en doek- en kleurstalen mee om een volledig maatwerk advies te kunnen bieden. Heeft u liever digitaal advies via een videoverbinding? Dat kan eventueel ook! ⠀⠀

Wij willen onze klanten én onze medewerkers maximaal beschermen tegen het coronavirus. Heb je een afspraak staan met ons en heb je last van verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen? Geef het ons door! Uiteraard blijven onze medewerkers ook thuis bij klachten. ⠀
⠀⠀
Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten zoals jullie van ons gewend zijn. ⠀

Maak een afspraak