Skip to content

Aluminium kozijnen op maat laten maken

Aluminium kozijnen hebben een moderne uitstraling en passen heel goed bij uiteenlopende woonstijlen. Van moderne nieuwbouwwoningen tot appartementen en luxueuze boerderijen. Er zijn nog veel meer soorten aluminium profielen voor kozijnen mogelijk, waardoor er een geheel individueel product van gemaakt kan worden. Ook op het gebied van kleur zult u geen beperkingen tegenkomen. Aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. De kleur wordt aangebracht door middel van een innovatieve oppervlaktebehandeling. Doordat u bijna iedere kleur kunt kiezen, zal er vast een kleur tussen zitten die perfect aansluit bij uw wensen. Wilt u graag aluminium kozijnen op maat bestellen in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van aluminium kozijnen

Waarom kiezen voor aluminium kozijnen? Daarvoor bestaan heel veel goede redenen. Aluminium kozijnen zijn zeer onderhoudsarm, bestaan uit sterk materiaal, roesten niet, zijn zeer geschikt voor grote glasoppervlakken, hebben een moderne uitstraling en een lange levensduur. U zult dus jarenlang zorgeloos plezier hebben van uw kozijnen. Bovendien trekt aluminium geen stof of vuil aan en is het schoonmaakwerk minimaal. Daarnaast zijn aluminium kozijnen milieuvriendelijk omdat ze recyclebaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonwering? Neem dan een kijkje op de zonweringpagina en ontdek alle opties. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw aluminium kozijnen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.