Skip to content

Houten kozijnen op maat laten maken

Hout blijft in trek als materiaalsoort voor kozijnen. Het straalt rust en warmte uit. De originele houtlook past bij veel woningen. Vooral bij landelijke woningen en boerderijen. Maar klassieke woningen en houten kozijnen zijn ook een perfecte combinatie. Bovendien kunt u het hout overschilderen in een andere gewenste kleur. Wilt u houten kozijnen op maat bestellen in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van houten kozijnen

Behalve dat hout een authentieke uitstraling biedt, is hout ook een uitstekend isolerende materiaalsoort. Houten kozijnen in combinatie met isolerend glas zorgen ervoor dat er zo min mogelijk warmte uit uw woning ontsnapt. Doordat houten kozijnen goed isoleren bespaart u ook aanzienlijk op uw stookkosten en belast u het milieu minder. Tevens biedt hout een natuurlijke vocht- en warmteregeling. Dit draagt in grote mate bij aan een comfortabel en gezond woonklimaat. Verder zijn houten kozijnen ook prima inbraak werend. Echter dient u houten kozijnen wel goed te onderhouden, denk hierbij aan een periodieke schilderbeurt en controleer regelmatig op scheurtjes en beschadigingen om te voorkomen dat het hout gaat rotten.

Ook benieuwd naar onze dakramen van VELUX? Neem dan een kijkje op de dakramenpagina en ontdek de opties. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw houten kozijnen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.