Skip to content

Kunststof kozijnen op maat laten maken

Wilt u graag houten kozijnen? Maar niet het onderhoudt van houten kozijnen? Dan zijn kunststof kozijnen de ideale oplossing. Deze kozijnen zijn doorgaans gemaakt van PVC. Net als de andere soorten kozijnen zijn kunststof kozijnen verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Kunststof kozijnen zijn toepasbaar binnen iedere woonstijl, zowel landelijk als industrieel. Kunststof kozijnen zijn ook geschikt voor diverse raamsoorten; kleine ramen, vaste ramen, draaikiepramen, schuifpuien, voordeuren, openslaande deuren, en zelfs garagedeuren. 

Wist je dat wij daarnaast ook vensterbanken kunnen leveren? Vraag gersut naar de mogelijkheden. 

Kunststof kozijnen op maat bestellen in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd. Schilderen behoort met kunststof kozijnen definitief tot het verleden. Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm, weerbestendig, goed geluidsisolerend, betaalbaar, bieden goede warmte-isolatie én veiligheid doordat deze kozijnen moeilijk te ontgrendelen zijn. Daarnaast zijn kunststof kozijnen makkelijk schoon te houden en milieuvriendelijk door de lange levensduur. Echter zijn kunststof kozijnen net zo gevoelig als houten kozijnen. U moet deze kozijnen dus blijven controleren op scheurtjes en zwakke plekken. Het overschilderen van kunststof kozijnen is mogelijk, maar wel lastiger.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor raamdecoratie? Neem dan een kijkje op de raamdecoratiepagina en ontdek alle opties. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw kunststof kozijnen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.