Skip to content

Veranda op maat laten maken

Met een aluminium terrasoverkapping geniet u het hele jaar door van uw tuin en terras. Aluminium is duurzaam, kleurvast en niet geheel onbelangrijk, onderhoudsvrij. Voor ieder budget vindt u in ons assortiment een geschikte terrasoverkapping. 

Al deze producten hebben dezelfde kwalitatief hoogwaardig aluminium. Alle terrasoverkappingen worden standaard geleverd met ultra dikke laag poedercoating in de kleuren crème of antraciet. 

Wilt u graag een veranda op maat laten maken in Apeldoorn? Bij Dobbenberg maken wij graag uw veranda op maat. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Ervaar extra gemak met diverse opties

Met dimbare LED-spots in uw terrasoverkapping geniet u iedere avond van sfeervolle verlichting. Deze LED-inbouwspots worden standaard per 6 stuks geleverd. Met de meegeleverde afstandsbediening schakelt u in een handomdraai de verlichting aan of uit en past u de sterkte van het licht naar wens aan. U kunt ook extra beschutting creëren tegen weer en wind met een zijspie of zijwand. Hiermee wordt de terrasoverkapping aan één of meerdere zijden dicht gemaakt waardoor u bent afgeschermd van regen of wind. De zijwanden zijn gemaakt van 16 mm dik helder, ultra-helder of opaal polycarbonaat en aluminium frame. Het frame is leverbaar in de kleuren crème wit en antraciet. Zijwanden of zijspies zijn direct te bestellen en te plaatsen met een terrasoverkapping maar ook altijd later te monteren als uitbreiding op een bestaande terrasoverkapping. Zijspies zijn te monteren onder ieder merk en type terrasoverkapping. Maak van uw terrasoverkapping in een handomdraai een tuinkamer met een glasschuifwand en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras.

Alle terrasoverkappingen kunnen worden voorzien van glazen schuifwanden. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 2000 tot 2500 mm en een breedte van 64, 82 en 98 cm. De glazen panelen kunnen in 3 tot 6 sporen lopen. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd uitzicht. De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen en meenemers zodat alle panelen automatisch mee schuiven bij het openen of sluiten van de glasschuifwand. De meenemers kunnen in het profiel worden gemonteerd om de glasschuifwand eenvoudig open en dicht te schuiven. Deze meenemers zorgen ervoor dat bij het open of dicht schuiven van de glaswand elk paneel automatisch volgt. Deze meenemers zijn variabel in het profiel te monteren waardoor de overlap van elk paneel afzonderlijk te bepalen is. Verkrijgbaar in de kleuren crème wit antraciet. Schuttingdelen zijn te gebruiken als schutting of als zij- of achterwand in elke (vrijstaande) terrasoverkapping. De schuttingdelen zijn ook te gebruiken als borstwering onder een polycarbonaat zijwand. Deze delen zijn stapelbaar en kunnen voor een fraaie afwerking worden voorzien van klikprofielen.

Benieuwd naar geschikt zonwering voor uw veranda? Neem een kijkje op de zonweringpagina! Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw veranda op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.