Skip to content

Zonwering op maat bestellen

Bent u op zoek naar goede en kwalitatief hoogwaardige zonwering voor uw woning? Wilt u meer schaduw in huis creëren? Uw interieur beschermen tegen de zon en de warmte? In de zomer achter uw huis in de schaduw kunnen zitten? Of in de winter uw zonwering gebruiken voor extra isolatie in huis? Bij Dobbenberg vindt u verschillende types binnen- en buitenzonwering die speciaal voor uw woning op maat gemaakt kunnen worden. Bovendien kan u de kleur, het dessin, formaat en de locatie van iedere zonwering helemaal zelf bepalen. Heeft u zonwering nodig op het terras, het balkon, voor het raam of in de serre? Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kan uw zonwering bij Dobbenberg ook geüpgraded worden met de modernste technieken. Van elektrische bediening tot sfeerverlichting, een app om uw zonneschermen mee te bedienen of een zon-wind automaat.

Wilt u graag zonwering op maat bestellen in Apeldoorn? Ongeacht welke maat, kleur of het materiaal, bij Dobbenberg maken wij graag uw zonwering op maat. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Verschillende soorten zonwering

Er zijn heel veel opties wat betreft zonwering. Afhankelijk van het doel en de plek waar de zonwering geplaatst mag worden kan u een keuze maken uit de verschillende soorten zonwering. Bij Dobbenberg kan u kiezen uit de volgende buitenzonwering: rolluiken, knikarmschermen, uitvalschermen, horren, screens, rits screens met zichtvenster, markiezen, lamellen dak V125 en V188 lux en verandazonwering. Voor binnen zonwering bieden wij Perfect Fit en Slide Control. Perfect fit is op basis van een voorzetsysteem verkrijgbaar. U hoeft niet te boren en u heeft geen schroeven nodig. Dit type zonwering is geschikt voor kunststof, houten en aluminium kozijnen. De slide control is verkrijgbaar in duettte, plissé en blackout en moet geplakt worden op glas. 

Iedere zonwering heeft zijn eigen kenmerken, eigenschappen en voordelen. Rolluiken zijn bijvoorbeeld zonwerend, dempen geluid en bieden goede bescherming tegen inbraak. Woont u middenin de stad of aan een drukke weg? Dan zijn rolluiken zeer geschikt. Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd. Deze schermen houden de zon buiten en voorziet uw terras tegelijkertijd van schaduw. Een uitvalscherm zorgt ervoor dat binnen in uw woning een aangename temperatuur ontstaat. Een hor zorgt ervoor dat alle insecten buiten blijven wanneer u uw ramen of deuren openzet. Screens zorgen ervoor dat het koel blijft in huis, niemand naar binnen kan kijken maar uw eigen zicht naar buiten toe wel behouden blijft. 

De meest fraaie buitenzonwering is de markies. Een markies is een traditionele zonwering die ook het zonlicht van opzij tegenhoudt. Verandazonwering zorgt ervoor dat de temperatuur in uw serre of overkapping aangenaam blijft tijdens warme dagen. Alle bovengenoemde opties zijn te bestellen in verschillende maten, kleuren en dessins. U kan uw zonwering van Dobbenberg helemaal zelf samenstellen naar uw wensen.

Benieuwd naar alle opties in raamdecoratie? Bekijk dan onze raamdecoratiepagina! Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw zonwering op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.