Skip to content

Zonwering op maat bestellen

Bent u op zoek naar goede en kwalitatief hoogwaardige zonwering voor uw woning? Wilt u meer schaduw in huis creëren? Uw interieur beschermen tegen de zon en de warmte? In de zomer achter uw huis in de schaduw kunnen zitten? Of in de winter uw zonwering gebruiken voor extra isolatie in huis? Bij Dobbenberg vindt u verschillende types binnen- en buitenzonwering die speciaal voor uw woning op maat gemaakt kunnen worden. Bovendien kan u de kleur, het dessin, formaat en de locatie van iedere zonwering helemaal zelf bepalen. Heeft u zonwering nodig op het terras, het balkon, voor het raam of in de serre? Het kan allemaal, de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast kan uw zonwering bij Dobbenberg ook geüpgraded worden met de modernste technieken. Van elektrische bediening tot sfeerverlichting, een app om uw zonneschermen mee te bedienen of een zon-wind automaat.

Wilt u graag zonwering op maat bestellen in Apeldoorn? Ongeacht welke maat, kleur of het materiaal, bij Dobbenberg maken wij graag uw zonwering op maat. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Verschillende soorten zonwering

Er zijn heel veel opties wat betreft zonwering. Afhankelijk van het doel en de plek waar de zonwering geplaatst mag worden kan u een keuze maken uit de verschillende soorten zonwering. Bij Dobbenberg kan u kiezen uit de volgende buitenzonwering: rolluiken, knikarmschermen, uitvalschermen, horren, screens, rits screens met zichtvenster, markiezen, lamellen dak V125 en V188 lux en verandazonwering. Voor binnen zonwering bieden wij Perfect Fit en Slide Control. Perfect fit is op basis van een voorzetsysteem verkrijgbaar. U hoeft niet te boren en u heeft geen schroeven nodig. Dit type zonwering is geschikt voor kunststof, houten en aluminium kozijnen. De slide control is verkrijgbaar in duettte, plissé en blackout en moet geplakt worden op glas. 

Iedere zonwering heeft zijn eigen kenmerken, eigenschappen en voordelen. Rolluiken zijn bijvoorbeeld zonwerend, dempen geluid en bieden goede bescherming tegen inbraak. Woont u middenin de stad of aan een drukke weg? Dan zijn rolluiken zeer geschikt. Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd. Deze schermen houden de zon buiten en voorziet uw terras tegelijkertijd van schaduw. Een uitvalscherm zorgt ervoor dat binnen in uw woning een aangename temperatuur ontstaat. Een hor zorgt ervoor dat alle insecten buiten blijven wanneer u uw ramen of deuren openzet. Screens zorgen ervoor dat het koel blijft in huis, niemand naar binnen kan kijken maar uw eigen zicht naar buiten toe wel behouden blijft. 

De meest fraaie buitenzonwering is de markies. Een markies is een traditionele zonwering die ook het zonlicht van opzij tegenhoudt. Verandazonwering zorgt ervoor dat de temperatuur in uw serre of overkapping aangenaam blijft tijdens warme dagen. Alle bovengenoemde opties zijn te bestellen in verschillende maten, kleuren en dessins. U kan uw zonwering van Dobbenberg helemaal zelf samenstellen naar uw wensen.

Benieuwd naar alle opties in raamdecoratie? Bekijk dan onze raamdecoratiepagina! Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw zonwering op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Winkelen op afspraak

Afspraak maken vanaf 28 april is niet nodig, vanaf dan mogen wij onze klanten weer zonder afspraak ontvangen. 

Onze showroom bezoeken voor 28 april? Wij mogen maximaal 2 klanten tegelijk ontvangen. Uiteraard werken wij hierbij zo veel mogelijk volgens de corona-maatregelen. We zorgen ervoor dat er in onze showroom voldoende ruimte is m.b.t. de 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes is verplicht! Voor het maken van een afspraak verwijzen wij je graag naar onderstaande formulier. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. ⠀

Heeft u advies nodig? Dan kunnen we op locatie langskomen, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Tijdens de afspraak nemen wij zoveel mogelijk voorbeelden en doek- en kleurstalen mee om een volledig maatwerk advies te kunnen bieden. Heeft u liever digitaal advies via een videoverbinding? Dat kan eventueel ook! ⠀⠀

Wij willen onze klanten én onze medewerkers maximaal beschermen tegen het coronavirus. Heb je een afspraak staan met ons en heb je last van verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen? Geef het ons door! Uiteraard blijven onze medewerkers ook thuis bij klachten. ⠀
⠀⠀
Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten zoals jullie van ons gewend zijn. ⠀

Maak een afspraak