Skip to content

Knikarmschermen op maat laten maken

Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen of cassetteschermen genoemd. Knikarmschermen zijn ervoor bedoeld om de zon uit huis te weren en een groot deel van het terras van schaduw te voorzien. Daarnaast kenmerken ze zich door een vrije doorloop onder het scherm. 

Er bestaan grofweg drie soorten knikarmschermen: open systemen, semi-cassette-systemen (half gesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). Bij Dobbenberg vindt u van alle drie de verschillende soorten ook een aantal verschillende uitvoeringen. Alle systemen zijn te bestellen met een keuze uit handbediening, elektrische bediening en elektrische bediening met afstandsbediening. 

Wilt u graag knikarmschermen op maat laten maken in Apeldoorn? Wij bij Dobbenberg regelen dat graag voor u! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van knikarmschermen

Er zitten veel voordelen aan knikarmschermen. Een knikarmscherm kan bijna helemaal horizontaal afgesteld worden en kan daardoor ook een groot oppervlakte voorzien van schaduw. Daardoor blijft het in huis ook aanzienlijk koeler. Bovendien voegen knikarmschermen ook een moderne en eigentijdse look toe aan uw woning. Deze zonweringschermen kunnen in diverse kleuren en dessins naar wens op maat gemaakt worden bij Dobbenberg.

Benieuwd naar meer zonwering mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de zonweringpagina en ontdek meer opties. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw knikarmschermen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.