Skip to content

Markiezen op maat laten maken

De meest fraaie en elegante zonwering is de markies. Markiezen beschermen uw woning niet alleen aan de voor- en bovenkant van de zon, maar ook van opzij. Dit maakt de markies effectiever dan de meeste andere type zonwering. Markiezen zijn toepasbaar voor veel verschillende type ramen en verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en dessins. 

Wilt u graag markiezen op maat laten maken in Apeldoorn? Wij bij Dobbenberg regelen dat graag voor u! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van markiezen

Markiezen bieden veel voordelen. Ten eerste zijn markiezen ongevoelig voor zijdelingse zoninval. Daarnaast zijn markiezen vrijwel windgevoelig en gemaakt van sterke en duurzame materialen met een lange levensduur. Markiezen beschermen niet alleen uw woning tegen de warme zon maar ook uw interieur tegen verkleuringen. Hierdoor kan u langer genieten van uw meubels. Bovendien zijn markiezen verkrijgbaar met diverse handmatige en elektrische bedieningssystemen. Ze zijn zeer decoratief en toepasbaar in bijna ieder type raam en woning. Omdat markiezen het uitzicht naar buiten behouden door het armsysteem van de markies, kan u alsnog genieten van het uitzicht.

Benieuwd naar meer zonwering mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de zonweringpagina en ontdek meer opties. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw markiezen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 16 december 2022 t/m 8 januari 2023 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen.