Skip to content

Rolluiken op maat laten maken

Rolluiken verhogen uw wooncomfort, privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de zomerse warmte, de winterse kou, het geluid, de inkijk en inbrekers. Bij Dobbenberg vindt u een groot assortiment aan rolluiken in diverse kleuren- en bedieningsvarianten. Daarnaast biedt Dobbenberg ook een snelle levering. 

Wilt u graag rolluiken op maat laten maken in Apeldoorn? Wij bij Dobbenberg regelen dat graag voor u! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van rolluiken

Het voorkomen van inbraak is een belangrijk voordeel en een goede reden om te kiezen voor rolluiken. Ongewenst bezoek wordt buiten de deur gehouden en dat geeft een veilig gevoel. Wanneer u gesteld bent op uw privacy kan een rolluik ook uitkomst bieden tegen inkijk. Bovendien bepaalt u zelf de mate van de inkijk door het rolluik geheel of gedeeltelijk te sluiten. In de winter verliest een woning veel warmte, een rolluik zorgt er tevens voor dat de warmte in de woning blijft. Daardoor zal u merken dat u minder stookkosten heeft en energie bespaart, dat is ook beter voor het milieu. Tot slot zijn rolluiken geluidswerend. Ideaal voor als u middenin de stad of aan een drukke weg woont.

Benieuwd naar meer zonwering mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de zonweringpagina en ontdek meer opties. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw rolluiken op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 16 december 2022 t/m 8 januari 2023 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen.