Skip to content

Verandazonwering op maat laten maken

Op warme dagen kan de temperatuur op een terras of in een serre flink oplopen. Bij een veranda kunnen geen gewone knikarmschermen of rolluiken geplaats worden. Maar uiteraard zijn er wel andere oplossingen mogelijk. Het type Serrano wordt gebruikt als serrezonwering, deze zonwering biedt functionaliteit gecombineerd met schoonheid. Voor de pergolazonwering is het de Madeira, zeer windvast en een stabiel systeem. Voor beide systemen geldt dat het doek zich tussen of over twee geleiders beweegt en dat ze uitsluitend elektrisch bedienbaar zijn.

Wilt u graag verandazonwering op maat laten maken in Apeldoorn? Wij bij Dobbenberg regelen dat graag voor u! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van verandazonwering

Met verandazonwering profiteert u van meerdere voordelen. Verandazonwering biedt op warme dagen altijd een plek waar u uit de schaduw kunt zitten. Wilt u toch in de zon zitten? Dan rolt u het scherm weer in. Het zonnescherm is in een mum van tijd in- of uitgeklapt. Er is ruime keuze in maten, kleuren en materialen. Met elektrische bediening regelt u het in- en uitschuiven heel gemakkelijk. Ook bediening op afstand is mogelijk. Zonwering voor veranda is ook geschikt voor serre’s en als terrasoverkapping.

Benieuwd naar meer zonwering mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de zonweringpagina en ontdek meer opties. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw verandazonwering op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.