Skip to content

Over ons

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen, screens, screens met venster, rolluiken of droomt u van een prachtige serre, veranda of buitenzonwering? Dan bent u bij Dobbenberg aan het juiste adres: jarenlange ervaring in kunststof kozijnen, buitenzonwering en raamdecoratie. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs.

Wij komen, zonder kosten, bij u langs om uw wensen te inventariseren. Zo kunnen wij u beter adviseren en de technische haalbaarheid toetsen. Wij maken gratis de offerte. Uw offerte bevat daarom geen verrassingen. De prijs in de offerte is de prijs waarvoor wij uw producten maken en plaatsen.

Als u alles goed heeft overwogen en vergeleken ontvangen wij uw offerte retour en gaan wij de benodigde materialen bestellen. Het is tenslotte maatwerk. De materialen zijn binnen. Tegelijkertijd maken wij met u een afspraak voor de montage.

De dag(en) van de montage; onze monteurs plaatsen uw product volgens de strengste richtlijnen. Na de montage doen wij een zogenaamde oplevering. Wij lopen alles met u na en gaan weg als u tevreden bent. Service; Na de montage kunt u blijven rekenen op ons. Voor advies, service en vragen staan wij altijd paraat.

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 16 december 2022 t/m 8 januari 2023 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen.