Skip to content

Jaloezieën op maat bestellen

Jaloezieën zijn een tijdloos raamdecoratie product en zorgen voor lichtinval, decoratie, een stijlvolle sfeer en privacy. Of u nu in een moderne woning, luxe appartement of grote boerderij woont, jaloezieën zijn geschikt voor iedere woonstijl en iedere ruimte. Door zelf te spelen met licht creëert u de sfeer die past bij de desbetreffende ruimte. Bovendien kan u zelf de richting en de intensiteit van het zonlicht bepalen, evenals de richting van de inkijk. Wilt u in de warme zomermaanden de zon meer buiten houden voor verkoeling? Dan plaatst u de richting van de jaloezieën naar buiten. Wilt u in de wintermaanden de zonnestralen naar binnen laten en de ruimte opwarmen?  Dan plaatst u de richting van de jaloezieën naar binnen. De mogelijkheden met de jaloezieën op maat van Dobbenberg zijn eindeloos. Bent u opzoek naar goede raamdecoratie en wilt u graag jaloezieën op maat bestellen in Apeldoorn? Dat kunnen wij voor u regelen! Op de website van Dobbenberg vindt u een breed assortiment aan diverse jaloezieën. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showr­­­­oom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Plaatsing, bediening en de uitstraling van de jaloezieën.

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Er is keuze uit PVC, aluminium en hout in diverse lengtes, lamelbreedtes, dessins en kleuren. Aanvankelijk van de stijl in uw interieur en de plek waar u de jaloezieën wilt plaatsen, kunt u de jaloezieën van Dobbenberg geheel afstemmen naar uw eigen wensen. Voor de plaatsing van de jaloezieën spelen verschillende factoren een rol. Plaatst u de jaloezieën in een kozijn met een raam dat open kan of in een draaikiepraam? Dan raden wij het aan om te kiezen voor de optie van zijgeleiding of het vastzetten van de beneden rail. Wilt u bijvoorbeeld voorkomen dat een jaloezie gaat klapperen in een open raam of open deur? Dan kunt u het beste kiezen voor het toevoegen van zijgeleiding. Worden de jaloezieën in de badkamer geplaatst? Dan is het belangrijk om te kiezen voor vochtbestendige jaloezieën, om te voorkomen dat er schimmel zal ontstaan.  Daarnaast staat gebruiksgemak ook steeds vaker centraal.

Jaloezieën kunnen op verschillende manieren op maat geleverd worden. Bijvoorbeeld met een tuimelstang, koordsysteem, slingerstang maar ook met elektrische bediening. Kiest u voor gemak? Ga dan voor de jaloezieën met elektrische bediening. U kunt de jaloezieën dan gemakkelijk met één druk op de knop bedienen. Tevens is de uitstraling van de jaloezieën ook een belangrijk aspect. U kunt kiezen uit verschillende gekleurde ladderbanden, een houten sierkoof, een natuurlijke kleur of juist een felle kleur als eyecatcher in uw interieur. Wat betreft de uitstraling van de jaloezieën zijn er ook talloze mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar meer opties in raamdecoratie? Bekijk dan al onze raamdecoratieproducten. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw jaloezieën op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.