Skip to content

Trespa gevelbekleding op maat bestellen

Trespa gevelbekleding is opgebouwd uit verschillende natuurlijke ingrediënten. De platen zijn opgebouwd uit een laag van geperste houtvezels met aan weerszijden een toplaag. Het wordt geproduceerd onder hoge druk en hoge temperatuur. Trespa gevenbekleding wordt veelal gebruikt voor de buitenbekleding zoals de afwerking van moderne gebouwen. 

Het materiaal van Trespa is geheel weersbestendig. Zon, regen, hagel, onweer, het heeft allemaal geen invloed. De UV-bestendigheid en kleurvastheid zijn extreem hoog. Zo zal er bij brand ook niets gaan smelten, druipen of exploderen. Kortom, met dit materiaal zit u helemaal goed. Een Trespa plaat is dus veilig en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. 

Wilt u graag Trespa gevenbekleding op maat bestellen in Apeldoorn? Kies dan voor Dobbenberg! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

De voordelen van Trespa gevelbekleding

Trespa platen hebben veel voordelen. Dankzij de toplaag heeft de plaat niet de nadelen van bijvoorbeeld natuurlijk materiaal. Trespa gevelbekleding is ongevoelig voor verschillende weersinvloeden. Bijvoorbeeld vocht, temperatuurverschillen en UV-straling. Het materiaal is buitengewoon sterk en duurzaam. Dit gevelproduct heeft een hoge buig- en treksterkte, daardoor is het gemakkelijk te monteren. Tevens is dit gevelproduct beschikbaar in heel veel verschillende kleuren, dessins, maten en afwerkingen.

Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Wilt u graag Trespa gevelbekleding bestellen in Apeldoorn? Dan zit u goed bij Dobbenberg!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.