Skip to content

Lamellen overkapping op maat laten maken

Heeft u een ruime tuin en wilt u deze wat vaker benutten? Als u graag extra van uw buitenruimte wilt kunnen genieten, dan zou u eens moeten kijken naar een lamellen overkapping op maat. Dit is een stevige constructie met een lamellendak dat geopend en gesloten kan worden. In de hete zomers kunt u dus heerlijk van de schaduw genieten, maar u kunt het dak ook openzetten voor extra licht. Wanneer de lamellen gesloten zijn is het dak vrijwel waterdicht, waardoor u hier ook prima met vochtig weer onder kunt zitten. Een lamellen overkapping is dus multifunctioneel en verrijkt elke tuin.

Vraag een prijsindicatie aan

Wat is een lamellen overkapping?

Een lamellendak overkapping is ideaal om in de tuin te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld de woonkamer uitbreiden, waardoor u van meer woonruimte kunt genieten. Het aluminium dak is volledig te sluiten, waardoor er vrijwel geen druppel regen meer doorheen komt. U kunt deze ook openzetten voor extra licht en frisse lucht, wat bijvoorbeeld in de lente erg fijn kan zijn. Het is een weerbestendige constructie wat prima kan functioneren als aanbouw.

Er zijn heel veel varianten van een lamellen overkapping, waardoor wij deze op maat voor u kunnen maken. Zo kan deze aan de woning bevestigd worden waardoor het als het ware een tuinkamer wordt. U kunt echter ook kiezen voor een vrijstaande variant, bijvoorbeeld aan de achterzijde van de tuin. Dobbenberg kan deze in vrijwel elke maat afleveren. Wenst u deze terrasoverkapping ook aan de zijkanten dicht te kunnen maken? Dan is er de optie om lamellen of screens toe te voegen aan de zijkant of deze volledig dicht te maken met bijvoorbeeld een glazen wand. De lamellen overkapping wordt zo ineens een stijlvolle tuinserre. Kortom, de opties zijn eindeloos.

Dobbenberg Apeldoorn geeft u graag een rondleiding door de showroom om alle varianten en opties te laten zien. Wellicht ontdekt u de perfecte lamellen overkapping voor uw tuin!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.