Skip to content

Dakramen op maat bestellen

Denkt u erover na om nieuwe dakramen aan te schaffen? Kies dan voor VELUX én voor Dobbenberg. Met de dakramen van VELUX voegt u daglicht, uitzicht, sfeer en frisse lucht toe aan uw woning. Drie belangrijke aspecten om uw wooncomfort te vergroten. VELUX dakramen zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten materialen. Kunststof en hout. Beide materialen hebben hun kenmerken, eigenschappen en voor- en nadelen. 

Het grootste voordeel aan kunststof dakramen is dat het nauwelijks onderheid vereist. Dat in tegenstelling tot houten dakramen. Kunststof gaat langer mee en biedt bescherming tegen vocht en warmte, het is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Echter liggen de prijzen van kunststof dakramen wel hoger dan houten dakramen. Bent u uitgekeken op de kleur van uw houten dakramen? Dan kunt u deze zelf gemakkelijk schilderen in een andere kleur naar wens. Dit wordt bij kunststof dakramen wat lastiger. 

Houten dakramen hebben een natuurlijke, warme en karakteristieke uitstraling. De perfecte keuze voor een boerderij of landelijke woning. Tegenwoordig zijn de dakramen ook nog in verschillende maten en varianten beschikbaar. Van tuimelvensters tot uitzettuimelvensters, 3-in-1 studiodakramen, balkonvensters, elektrisch bedienbare dakramen, dakterras-venster, daglichtsystemen en complete dakkapellen. Door de vele types zit er altijd een dakraam bij met een maat die perfect past bij uw wensen en uw woning. Het hele jaar door plaatsen én vervangen wij bij Dobbenberg verscheidene dakramen. 

Vraag een prijsindicatie aan

Wilt u graag dakramen op maat bestellen in Apeldoorn? Dan bent u bij Dobbenberg aan het juiste adres. Heeft u het dakraam gevonden dat helemaal aansluit op uw wensen? Dan helpen wij u uiteraard ook graag verder met het monteren. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Voordelen van VELUX dakramen bij Dobbenberg

De aankoop van een VELUX dakraam brengt ook een aantal prettige voordelen met zich mee. Met de dakramen van VELUX kun je er zeker van zijn dat de dakramen op een duurzame en ethische manier zijn geproduceerd. Daarnaast zorgen dakramen voor veel licht en ventilatie. Een kamer met voldoende zonlicht én verse lucht blijft veel makkelijker warm. Hierdoor bespaart u energie en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Bovendien voegen dakramen ook extra uitstraling en isolatie toe aan uw woning. Dat zorgt ervoor dat de kou buiten wordt gehouden en de warmte beter binnenblijft. Tot slot bieden de dakramen van VELUX een aantal extra opties. U kan bijvoorbeeld kiezen voor elektrische bediening, dit maakt het heel eenvoudig om met één druk op de afstandsbediening of via een app de dakramen te bedienen. Daarnaast kan u ook kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kan u zelf uw dakramen van VELUX bij Dobbenberg helemaal zelf samenstellen naar uw eigen wensen.

Bent u ook benieuwd naar de opties voor dakkapellen? Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw dakramen op maat bij Dobbenberg! Bestel uw dakramen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Winkelen op afspraak

Afspraak maken vanaf 28 april is niet nodig, vanaf dan mogen wij onze klanten weer zonder afspraak ontvangen. 

Onze showroom bezoeken voor 28 april? Wij mogen maximaal 2 klanten tegelijk ontvangen. Uiteraard werken wij hierbij zo veel mogelijk volgens de corona-maatregelen. We zorgen ervoor dat er in onze showroom voldoende ruimte is m.b.t. de 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes is verplicht! Voor het maken van een afspraak verwijzen wij je graag naar onderstaande formulier. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. ⠀

Heeft u advies nodig? Dan kunnen we op locatie langskomen, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Tijdens de afspraak nemen wij zoveel mogelijk voorbeelden en doek- en kleurstalen mee om een volledig maatwerk advies te kunnen bieden. Heeft u liever digitaal advies via een videoverbinding? Dat kan eventueel ook! ⠀⠀

Wij willen onze klanten én onze medewerkers maximaal beschermen tegen het coronavirus. Heb je een afspraak staan met ons en heb je last van verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen? Geef het ons door! Uiteraard blijven onze medewerkers ook thuis bij klachten. ⠀
⠀⠀
Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten zoals jullie van ons gewend zijn. ⠀

Maak een afspraak