Skip to content

Dakramen op maat bestellen

Denkt u erover na om nieuwe dakramen aan te schaffen? Kies dan voor VELUX én voor Dobbenberg. Met de dakramen van VELUX voegt u daglicht, uitzicht, sfeer en frisse lucht toe aan uw woning. Drie belangrijke aspecten om uw wooncomfort te vergroten. VELUX dakramen zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten materialen. Kunststof en hout. Beide materialen hebben hun kenmerken, eigenschappen en voor- en nadelen. 

Het grootste voordeel aan kunststof dakramen is dat het nauwelijks onderhoud vereist. Dat in tegenstelling tot houten dakramen. Kunststof gaat langer mee en biedt bescherming tegen vocht en warmte, het is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Echter liggen de prijzen van kunststof dakramen wel hoger dan houten dakramen. Bent u uitgekeken op de kleur van uw houten dakramen? Dan kunt u deze zelf gemakkelijk schilderen in een andere kleur naar wens. Dit wordt bij kunststof dakramen wat lastiger. 

Houten dakramen hebben een natuurlijke, warme en karakteristieke uitstraling. De perfecte keuze voor een boerderij of landelijke woning. Tegenwoordig zijn de dakramen ook nog in verschillende maten en varianten beschikbaar. Van tuimelvensters tot uitzettuimelvensters, 3-in-1 studiodakramen, balkonvensters, elektrisch bedienbare dakramen, dakterras-venster, daglichtsystemen en complete dakkapellen. Door de vele types zit er altijd een dakraam bij met een maat die perfect past bij uw wensen en uw woning. Het hele jaar door plaatsen én vervangen wij bij Dobbenberg verscheidene dakramen. 

Vraag een prijsindicatie aan

Wilt u graag dakramen op maat bestellen in Apeldoorn? Dan bent u bij Dobbenberg aan het juiste adres. Heeft u het dakraam gevonden dat helemaal aansluit op uw wensen? Dan helpen wij u uiteraard ook graag verder met het monteren. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Voordelen van VELUX dakramen bij Dobbenberg

De aankoop van een VELUX dakraam brengt ook een aantal prettige voordelen met zich mee. Met de dakramen van VELUX kun je er zeker van zijn dat de dakramen op een duurzame en ethische manier zijn geproduceerd. Daarnaast zorgen dakramen voor veel licht en ventilatie. Een kamer met voldoende zonlicht én verse lucht blijft veel makkelijker warm. Hierdoor bespaart u energie en draagt u bij aan een duurzamere wereld. Bovendien voegen dakramen ook extra uitstraling en isolatie toe aan uw woning. Dat zorgt ervoor dat de kou buiten wordt gehouden en de warmte beter binnenblijft. Tot slot bieden de dakramen van VELUX een aantal extra opties. U kan bijvoorbeeld kiezen voor elektrische bediening, dit maakt het heel eenvoudig om met één druk op de afstandsbediening of via een app de dakramen te bedienen. Daarnaast kan u ook kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kan u zelf uw dakramen van VELUX bij Dobbenberg helemaal zelf samenstellen naar uw eigen wensen.

Bent u ook benieuwd naar de opties voor dakkapellen? Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw dakramen op maat bij Dobbenberg! Bestel uw dakramen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.