Skip to content

Rolgordijnen op maat bestellen

Rolgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur, ideaal voor iedere woonsituatie en inzetbaar op heel veel verschillende plekken in huis. Praktisch, betaalbaar, onderhoudsarm en elegant. Bovendien zijn rolgordijnen verkrijgbaar in verschillende varianten. Van transparant tot verduisterd, van strak en zakelijk tot warm en romantisch, met schulp of roede in een natuurlijke tint óf juist in een leuke felle kleur. De mogelijkheden voor rolgordijnen zijn eindeloos. 

U kunt kiezen uit diverse stoffen, kleuren en dessins. U kunt de rolgordijnen helemaal samenstellen zoals u dat zelf wenst. De rolgordijnen van Dobbenberg betaalbaar, gemakkelijk te monteren én te bedienen. 

Wilt u mooie rolgordijnen op maat laten maken? Dan bent u bij Dobbenberg in Apeldoorn aan het juiste adres. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Verschillende soorten rolgordijnen

Dobbenberg biedt twee verschillende soorten rolgordijnen. Normale rolgordijnen en duo rolgordijnen. Afhankelijk van uw stijl in uw interieur en de plaats waar de rolgordijnen bevestigd mogen worden kunt u hier een keuze in maken. Wilt u veel of juist minder licht doorlaten? Wel of geen privacy? Stoffen en kleuren hebben hier veel invloed op. Als u het belangrijk vindt dat er veel licht gecreëerd wordt dan zijn normale, lichte en transparante rolgordijnen het meest geschikt. In een woonkamer of in een werkkamer is het prettig als er voldoende licht wordt doorgelaten. Donkere kleuren rolgordijnen of rolgordijnen met een verduisterende stof zorgen voor meer privacy en minder licht. Verduisterende of donkere rolgordijnen worden veelal gebruikt in slaapkamers en badkamers.

Normale rolgordijnen zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen tevens gebruikt worden voor draaikiepramen. Echter kunt u met normale rolgordijnen in tegenstelling tot de duo rolgordijnen, niet volledig het licht en de inkijk zelf bedienen. Het duo rolgordijn is een combinatie tussen normale rolgordijnen en jaloezieën.

Het duo rolgordijn is een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid biedt om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk van buitenaf wordt beperkt. Hierdoor behoudt u uw privacy, maar wordt uw zicht niet volledig afgesloten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de twee stofbanen die doormiddel van kettingbediening over elkaar heen schuiven. Zo reguleert u zelf gemakkelijk het lichtinval en de inkijk. De stof is deels transparant en deels verduisterend, dus niet volledig verduisterend. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting. Naast licht en privacy creëer je met de duo rolgordijnen ook een fijne sfeervolle en moderne sfeer in uw interieur. Het is bij rolgordijnen en duo rolgordijnen heel erg belangrijk dat ze echt op maat zijn. Zo voorkom je ongewenst lichtinval of inkijk aan de zijkanten van de op maat gemaakte rolgordijnen.

Bent u benieuwd naar meer opties in raamdecoratie? Bekijk dan al onze raamdecoratieproducten. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw rolgordijnen op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.