Skip to content

Vouwgordijnen op maat bestellen

Een vouwgordijn is een mooi, eigentijds en zeer praktisch raamdecoratieproduct. Daardoor past dit product in vrijwel ieder interieur. Of u nu voor een landelijk interieur kiest, meer modern of juist voor een industrieel interieur, vouwgordijnen passen perfect bij iedere woonstijl. Een vouwgordijn lijkt een beetje op een normaal rolgordijn. Echter is het verschil dat de gordijnstof bij een vouwgordijn niet gerold, maar gevouwen wordt opgetrokken. U kunt een vouwgordijn herkennen aan de horizontale plooien in de stof. 

Vouwgordijnen nemen weinig ruimte in beslag en bieden een landelijke en luchtige uitstraling waardoor een ruimte groter oogt. Dobbenberg biedt mooie en elegante vouwgordijnen in diverse prachtige stoffen, patronen en kleuren met een afwerking op het hoogste niveau én uiteraard met oog voor detail. 

Wilt u graag vouwgordijnen op maat bestellen in Apeldoorn? Ongeacht welke maat, kleur, materiaal of patroon, bij Dobbenberg maken wij graag uw vouwgordijnen op maat. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

 

Vraag een prijsindicatie aan

U kunt de vouwgordijnen zelf samenstellen naar eigen wensen en helemaal op maat laten maken bij Dobbenberg. U kunt de vouwgordijnen op iedere hoogte hangen, afhankelijk van wat u prettig vindt. Daardoor kunt u gemakkelijk spelen met het juiste lichtinval en uw privacy. De vouwgordijnen kunnen indien u wenst ook verduisterend gemaakt worden, dat wordt aangeraden wanneer u de vouwgordijnen wilt plaatsen in bijvoorbeeld de badkamer of de slaapkamer. Bovendien kunt u de vouwgordijnen gemakkelijk verwijderen door de klittenband constructie, zo heeft u de mogelijkheid om de stof te wassen indien nodig. 

Vouwgordijnen met en zonder baleinen

Baleinen zijn staafjes die aan de onderkant en soms ook aan de zijkant van het vouwgordijn worden geplaatst. De staafjes verzwaren het vouwgordijn en zorgen ervoor dat het mooi en strak blijft hangen. U kunt ervoor kiezen om vouwgordijnen met baleinen aan de voorzijde of aan de achterzijde te laten maken. De vouwgordijnen met baleinen naar achteren zijn alleen geschikt voor stoffen zonder patroon of met een patroon met verticale strepen. Vouwgordijnen mét baleinen kunnen indien gewenst ook gevoerd worden.

Gevoerde vouwgordijnen geven een moderne en luxueuze uitstraling, zijn geluiddempend én tevens verduisterend. Vouwgordijnen zonder baleinen zijn voorzien van een band met lusjes. De vouwgordijnen beschikken alleen aan de onderkant over een verzwaringsprofiel. Deze optie is alleen geschikt voor ongevoerde en soepele stoffen. Het vouwgordijn wordt opgetrokken in losse plooien, valt nonchalant en volgt nooit exact de lijnen van het kozijn. Vouwgordijnen zonder baleinen hebben een nonchalante, zachte en romantische uitstraling. De vouwgordijnen passen daardoor perfect in een landelijk of romantisch interieur. Echter kan dit type vouwgordijn niet gevoerd worden, hierdoor is het niet verduisterend en minder geschikt voor een slaapkamer of badkamer.

Benieuwd naar meer opties in raamdecoratie? Bekijk dan al onze raamdecoratieproducten. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw vouwgordijnen op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 6 januari 2024 t/m 27 januari 2024 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen m.u.v. onze aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden
De showroom is op onderstaande dagen geopend, wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar.
11 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
12 januari 2024  van 09:00 uur tot 16:00 uur
15 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
16 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
17 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur
18 januari 2024 van 09:00 uur tot 16:00 uur<

Maandag 28 januari 2024 zijn wij weer volledig geopend, telefonisch en per e-mail bereikbaar.