Skip to content

Vouwgordijnen op maat bestellen

Een vouwgordijn is een mooi, eigentijds en zeer praktisch raamdecoratieproduct. Daardoor past dit product in vrijwel ieder interieur. Of u nu voor een landelijk interieur kiest, meer modern of juist voor een industrieel interieur, vouwgordijnen passen perfect bij iedere woonstijl. Een vouwgordijn lijkt een beetje op een normaal rolgordijn. Echter is het verschil dat de gordijnstof bij een vouwgordijn niet gerold, maar gevouwen wordt opgetrokken. U kunt een vouwgordijn herkennen aan de horizontale plooien in de stof. 

Vouwgordijnen nemen weinig ruimte in beslag en bieden een landelijke en luchtige uitstraling waardoor een ruimte groter oogt. Dobbenberg biedt mooie en elegante vouwgordijnen in diverse prachtige stoffen, patronen en kleuren met een afwerking op het hoogste niveau én uiteraard met oog voor detail. 

Wilt u graag vouwgordijnen op maat bestellen in Apeldoorn? Ongeacht welke maat, kleur, materiaal of patroon, bij Dobbenberg maken wij graag uw vouwgordijnen op maat. Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

 

Vraag een prijsindicatie aan

U kunt de vouwgordijnen zelf samenstellen naar eigen wensen en helemaal op maat laten maken bij Dobbenberg. U kunt de vouwgordijnen op iedere hoogte hangen, afhankelijk van wat u prettig vindt. Daardoor kunt u gemakkelijk spelen met het juiste lichtinval en uw privacy. De vouwgordijnen kunnen indien u wenst ook verduisterend gemaakt worden, dat wordt aangeraden wanneer u de vouwgordijnen wilt plaatsen in bijvoorbeeld de badkamer of de slaapkamer. Bovendien kunt u de vouwgordijnen gemakkelijk verwijderen door de klittenband constructie, zo heeft u de mogelijkheid om de stof te wassen indien nodig. 

Vouwgordijnen met en zonder baleinen

Baleinen zijn staafjes die aan de onderkant en soms ook aan de zijkant van het vouwgordijn worden geplaatst. De staafjes verzwaren het vouwgordijn en zorgen ervoor dat het mooi en strak blijft hangen. U kunt ervoor kiezen om vouwgordijnen met baleinen aan de voorzijde of aan de achterzijde te laten maken. De vouwgordijnen met baleinen naar achteren zijn alleen geschikt voor stoffen zonder patroon of met een patroon met verticale strepen. Vouwgordijnen mét baleinen kunnen indien gewenst ook gevoerd worden.

Gevoerde vouwgordijnen geven een moderne en luxueuze uitstraling, zijn geluiddempend én tevens verduisterend. Vouwgordijnen zonder baleinen zijn voorzien van een band met lusjes. De vouwgordijnen beschikken alleen aan de onderkant over een verzwaringsprofiel. Deze optie is alleen geschikt voor ongevoerde en soepele stoffen. Het vouwgordijn wordt opgetrokken in losse plooien, valt nonchalant en volgt nooit exact de lijnen van het kozijn. Vouwgordijnen zonder baleinen hebben een nonchalante, zachte en romantische uitstraling. De vouwgordijnen passen daardoor perfect in een landelijk of romantisch interieur. Echter kan dit type vouwgordijn niet gevoerd worden, hierdoor is het niet verduisterend en minder geschikt voor een slaapkamer of badkamer.

Benieuwd naar meer opties in raamdecoratie? Bekijk dan al onze raamdecoratieproducten. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Laat uw vouwgordijnen op maat maken bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Winkelen op afspraak

Afspraak maken vanaf 28 april is niet nodig, vanaf dan mogen wij onze klanten weer zonder afspraak ontvangen. 

Onze showroom bezoeken voor 28 april? Wij mogen maximaal 2 klanten tegelijk ontvangen. Uiteraard werken wij hierbij zo veel mogelijk volgens de corona-maatregelen. We zorgen ervoor dat er in onze showroom voldoende ruimte is m.b.t. de 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes is verplicht! Voor het maken van een afspraak verwijzen wij je graag naar onderstaande formulier. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. ⠀

Heeft u advies nodig? Dan kunnen we op locatie langskomen, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Tijdens de afspraak nemen wij zoveel mogelijk voorbeelden en doek- en kleurstalen mee om een volledig maatwerk advies te kunnen bieden. Heeft u liever digitaal advies via een videoverbinding? Dat kan eventueel ook! ⠀⠀

Wij willen onze klanten én onze medewerkers maximaal beschermen tegen het coronavirus. Heb je een afspraak staan met ons en heb je last van verkoudheid, koorts of andere ziekteverschijnselen? Geef het ons door! Uiteraard blijven onze medewerkers ook thuis bij klachten. ⠀
⠀⠀
Met inachtneming van alle maatregelen doen wij ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten zoals jullie van ons gewend zijn. ⠀

Maak een afspraak