Skip to content

Screens op maat laten maken

Screens worden gemonteerd aan de buitenkant van uw woning. Zo wordt het felle zonlicht al tegengehouden voordat het zonlicht de ramen bereikt. Hierdoor blijft het gedurende de dag koel in huis. Daarnaast zorgen screens ook voor privacy terwijl uw zicht naar buiten toe niet wordt beperkt. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar zijn. Bijvoorbeeld appartementen op hoogte. Dit vanwege de grote windvastheid van de screens. 

Naast de traditionele screens in de verschillende kastgroottes zijn er tegenwoordig ook ZIP-screens. Dit type screens onderscheidt zich van de normale screens doordat het screendoek zich door een ingenieus systeem vast, tussen de geleiders beweegt en er dus geen ruimte is tussen het doek en de geleiders. 

Wilt u graag screens op maat laten maken in Apeldoorn? Wij bij Dobbenberg regelen dat graag voor u! Vindt u het lastig om uw keuze te maken op onze website of heeft u meer informatie nodig? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Onze experts geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuze!

Vraag een prijsindicatie aan

Voordelen van screens

Screens hebben een aantal voordelen. Het doek van de screen reflecteert de zon, is bestand tegen weersinvloeden en is vuilafstotend. Screens zijn niet geheel verduisterend, waardoor het binnen altijd licht blijft. Bovendien kan u ongehinderd naar buiten kijken, terwijl voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken.

Benieuwd naar meer zonwering mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de zonweringpagina en ontdek meer opties. Dobbenberg staat voor kwaliteit, deskundig advies, goede service en vakkundige montage voor een lage prijs. Bestel uw screens op maat bij Dobbenberg in Apeldoorn!

Afspraak maken?

U bent van harte welkom in onze showroom!

 
 

Wij zijn gesloten!

Onze showroom is gesloten van 16 december 2022 t/m 8 januari 2023 i.v.m. onze vakantie. Het is helaas niet mogelijk om in deze periode een afspraak te plannen.